Anita Kilian - Kuźniewicz, Piotr Kuźniewicz
Konopne gotowanie
Orgia smaków, która pobudza zmysły i poprawia nastrój – nie tylko dla wielbicieli marihuany.
Marihuanę wykorzystywano w kuchni od zarania dziejów. Jednak dopiero teraz podbija ona kulinarny świat. Jedzenie terapeutyczne działa dwustopniowo: po pierwsze wspomaga walkę z chorobami dzięki substancjom leczniczym, a po drugie poprawia humor i łagodzi stres. Korzyści zdrowotne spożywania marihuany w posiłkach zostały naukowo udowodnione.
Konopne gotowanie to jedyne takie kompendium. Znajdziesz w nim pełną, usystematyzowaną i podaną w bardzo przystępny sposób wiedzę na temat marihuany.
Dzięki tej książce:
· dowiesz się, jak uzyskać receptę na medyczną marihuanę i jak to lekarstwo przyjmować,
· poznasz przepisy na potrawy, które kuszą oczy, cieszą brzuchy i śnią się po nocach – a są to sny piękne
Oprawa twarda
Format: 169x234
Liczba stron: 256
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-240-7371-9