Wydawnictwo Znak - Dobrze nam się wydaje

Wiecznie głodny? Zapanuj nad zachciankami, przeprogramuj komórki tłuszczowe, strać wagę na zawsze

David Ludwig

Wiecznie głodny? Zapanuj nad zachciankami, przeprogramuj komórki tłuszczowe, strać wagę na zawsze

Tłumaczenie: Agnieszka Sobolewska

Bestseller „New York Timesa” #1

Większość diet wymaga ograniczenia kalorii. Ta nie.
Wiele każe ci głodować. Ta nie.
Niektóre trzeba łączyć z wyczerpującymi ćwiczeniami fizycznymi. Nie tym razem.

Przez lata wmawiano nam, że im mniej kalorii i tłuszczów dostarczymy, tym szybciej schudniemy. Wiecznie głodni, zmęczeni i podenerwowani walczyliśmy o utratę kilogramów, przestrzegając restrykcyjnych zasad. Za brak efektów obwinialiśmy naszą słabą wolę – ale to reguły były nieprawidłowe!

Dr med. David Ludwig – profesor Harvardu i autorytet w dziedzinie walki z otyłością – udowadnia, że głodzenie się nic nie daje. Program, który opracował na podstawie rewolucyjnych badań, opiera się na diecie pysznej i sycącej, polegającej na ograniczeniu wysoko przetworzonych węglowodanów. To one podstępnie rozregulowują nasz metabolizm!
Dzięki książce Ludwiga zapanujesz nad swoimi zachciankami, przeprogramujesz komórki tłuszczowe i na stałe zachowasz wymarzoną wagę. Przygotuj się również na to, że twoje zdrowie ulegnie poprawie!

"Wiecznie głodny?" to ostatnia książka o diecie, której będziesz potrzebował.

Broszurowa ze skrzydełkami

Format: 144x205

Liczba stron: 448

Wydanie: pierwsze

Data pierwszego wydania: 2017-06-12

ISBN: 978-83-240-3742-1

Tytuł oryginalny: Always Hungry? Conquer Cravings, Retrain Your Fat Cells & Lose Weight Permanently

Tłumaczenie: Agnieszka Sobolewska

Przeczytaj także

Zmień nawyki i odchudzanie nie będzie potrzebne!
Żyjemy w świecie, w którym wielu z nas brakuje czasu na przygotowanie zdrowego posiłku. Jemy w biegu albo wcale. To, co jemy, jest często bardzo przetworzone, a co za tym idzie mało wartościowe odżywczo. Dodatkowo żywność taka obfituje w łatwo przyswajalne dla organizmu węglowodany. Cukier to bardzo powszechnie występujący w żywności składnik i bardzo nadużywany.
>>> czytaj więcej

Recenzje

Dodaj własną recenzję
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.