Zamieniamy chemię na jedzenie
Julita Bator powraca z nowymi przepisami! Mieszkańcy Krakowa i Warszawy już 24 i 27 września będą mogli spotkać się z nią osobiście. Zapraszamy!
Julita Bator pokazała, jak jeść bez chemii i nie zbankrutować. Ubiegłoroczna książka Zamień chemię na jedzenie okazała się prawdziwym bestsellerem. Teraz Autorka przedstawia nową książkę pełną prostych i praktycznych przepisów sprawdzonych na własnej rodzinie.
Spotkanie w Krakowie odbędzie się w środę 24 września o godz. 18.00 w salonie Empik w Galerii Bonarka (ul. Kamieńskiego 11)
Spotkanie w Warszawie odbędzie się w sobotę 27 września o godz. 18.00 w salonie Empik Junior (ul. Marszałkowska 104/122)
fot. Jakub Bator
Proste przepisy na jedzenie bez chemii!
Julita Bator zmieniła nawyki żywieniowe Polaków. Pokazała jak jeść bez chemii i nie zbankrutować. Teraz przedstawia książkę pełną prostych i praktycznych przepisów sprawdzonych na własnej rodzinie.
Autorka myślała, że nie ma rady na choroby jej dzieci. Wystarczyła jednak zmiana sposobu żywienia. Teraz sama piecze bułki orkiszowe i przyrządza domowy jogurt bez chemicznych dodatków. Małymi krokami wprowadziła rewolucyjne zmiany i nie martwi się już antybiotykami ani wizytami u lekarzy.
Odpowiadając na potrzeby czytelników proponuje praktyczną książkę złożoną z 80 nowych przepisów na dania bez polepszaczy i sztucznych barwników.
W książce znajdziesz proste i niedrogie pomysły na:
• własne pieczywo,
• drugie śniadanie do pracy i szkoły,
• nietypowe potrawy na przyjęcia dla dzieci,
• desery dla łasuchów,
• dania świąteczne.
Szukasz pomysłu na prezent? Zobacz nasze nasze kulinarne gadżety:
Zobacz jak je otrzymać