Julita Bator
Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy
Proste przepisy na jedzenie bez chemii!
Julita Bator zmieniła nawyki żywieniowe Polaków. Pokazała jak jeść bez chemii i nie zbankrutować. Teraz przedstawia książkę pełną prostych i praktycznych przepisów sprawdzonych na własnej rodzinie.
Autorka myślała, że nie ma rady na choroby jej dzieci. Wystarczyła jednak zmiana sposobu żywienia. Teraz sama piecze bułki orkiszowe i przyrządza domowy jogurt bez chemicznych dodatków. Małymi krokami wprowadziła rewolucyjne zmiany i nie martwi się już antybiotykami ani wizytami u lekarzy.
Odpowiadając na potrzeby czytelników proponuje praktyczną książkę złożoną z 80 nowych przepisów na dania bez polepszaczy i sztucznych barwników.
W książce znajdziesz proste i niedrogie pomysły na:
• własne pieczywo,
• drugie śniadanie do pracy i szkoły,
• nietypowe potrawy na przyjęcia dla dzieci,
• desery dla łasuchów,
• dania świąteczne.
Szukasz pomysłu na prezent? Zobacz nasze nasze kulinarne gadżety:
Zobacz jak je otrzymać
Oprawa twarda
Format: 140 x 203
Liczba stron: 208
Wydanie: pierwsze
Data pierwszego wydania: 2014-09-22
ISBN: 978-83-240-3220-4
Opracowanie graficzne: Grzegorz Araszewski
Przeczytaj także
>>> czytaj więcej
>>> czytaj więcej
>>> czytaj więcej
>>> czytaj więcej
>>> czytaj więcej