Eryk Wałkowicz
ErVegan. Roślinna kuchnia dla każdego
Obowiązkowa pozycja na półce każdego miłośnika kuchni roślinnej!
Jak z prostych składników zrobić efektowne i pyszne dania?
Odpowiedź znajdziesz w debiutanckiej książce kucharskiej
Eryka Wałkowicza, stuprocentowego roślinożercy, autora jednego z najpopularniejszych blogów
o kuchni roślinnej w Polsce – erVegan.com.
Zamień marchewkę w przepyszny pasztet, ciecierzycę w słodkie ciasto, a jarmuż w chrupiące chipsy!
Z tej książki dowiesz się, dlaczego urozmaicone posiłki to podstawa diety roślinnej oraz jak łączyć podstawowe składniki w kuchni, aby uzyskać nie tylko smaczne i sycące potrawy, ale również w pełni zbilansowane posiłki.
A to wszystko z punktu widzenia faceta i dyplomowanego dietetyka.
Gotowanie jeszcze nigdy nie było tak proste!
Oprawa twarda
Format: 170x234
Liczba stron: 240
Wydanie: pierwsze
Data pierwszego wydania: 2017-03-03
ISBN: 978-83-240-3740-7
Przeczytaj także
>>> czytaj więcej